Joaca blackjack sau 21 gratis

Un joc de casino care are o istorie extrem de indelungat este blackjack. Pentru a puta juca blackjack ai nevoie de un set de carti, scopul jocului fiind de a te apropia cat mai mult de 21 cu suma cartilor din mana. In cadrul acestui joc ai parte de un singur adversar, si anume dealerul. Dupa ce ai pariat 1, 5, 25, 100 sau 500 de jetoane, dealerul iti va oferi doua carti. In functie de suma lor, poti alege optiunea HIT, care iti va mai oferi inca o carte si sansa de a te apropia si mai mult de numarul 21.

Atentie! Asigura-te ca ai sanse reale de a te apropia de cifra 21 atunci cand apesi butonul HIT; in cazul in care vei depasi cifra 21, vei pierde automat jocul. Bineinteles, poti folosi optiunea HIT de mai multe ori, pana canda jungi la o cifra satisfacatoare pentru tine. Odata ce ai apasat butonul STAND, dealerul isi va oferi si lui o serie de carti, incercand sa ajunga mai aproape de numarul 21 decat tine. In cazul in care amandoi obtineti acelasi numar, suma pusa la bataie va fi impartita in mod egal.

Dupa cum se poate observa, jocul este destul de simplu, necesitand noroc dar si inspiratie; conteaza foarte mult modul in care iti estimezi sansele!

Acest joc de noroc care se joaca foarte mult pe la aparate se adreseaza in special celor cu multi bani,este un BlackJack inselator.

Joaca table gratis

Recomanda pe Facebook: Recomanda pe GOOGLE:

Vezi care este CEL MAI GREU JOC DIN LUME la www.jocuri.de

Intra si JOACA TABLE GRATIS pe pagina la jocuritable.com.

Lasa un comentariu aici despre acest joc: