Simulare intrecere viermi

Un joc extraordinar de distractiv, care cu siguranta iti va captiva atentia si-ti va starni cel putin un zambet. Patru viermisori dragalasi au decis sa se intreaca intr-o cursa scurta, in linie dreapta. Tine de tine sa pariezi care dintre acestia va ajunge primul la finish, pentru ca castiga o suma de bani mai mare decat cea pariata.

Pentru inceput, trebuie ales viermisorul care consideri ca va castiga cursa. Trecand cursorul mouselui pe deasupra fiecaruia dintre concurenti, vei vedea sansele ca acesta sa castige, si rata castigului pe care o vei obtine daca pariezi pe acesta. Evident ca sunt destul de mici sansele ca un viermisor cotat prost sa castige, insa daca aceasta se intampla, vei obtine o rata de castig foarte mare.

Odata ce ai selectat viermisorul dorit, urmeaza sa selectezi suma de bani pe care doresti sa o pariezi pe acesta; cu cat suma de bani pariata este mai mare, cu atat suma primita ca si castig va fi mai mare daca viermele selectat va castiga cursa.

Pare plictisitor sa pariezi doar pe viermele cu cele mai mari sanse de castig, dar cu cele mai mici rate? Evident ca exista si o solutie pentru asta. Fii baiatul rau si treci prin piata neagra, de unde poti cumpara un energizant pentru viermisorul tau, o piedica pentru unul din adversarii mai puternici, sau o vorba buna la juriu. Atentie, aceste lucruri costa, asa ca asigura-te ca merita investitia.

Jocul curse cu viermi este metoda ideala prin care iti poti testa abilitatile de pariere, fara teama de a pierde bani.

Competitiile cu viermi sunt cam cele mai renumite pe zona de internet pentru ca stai cu sufletul pana la gura pentru viermele pentru care ai pariat atatia bani.

Joaca table gratis

Recomanda pe Facebook: Recomanda pe GOOGLE:

Vezi care este CEL MAI GREU JOC DIN LUME la www.jocuri.de

Intra si JOACA TABLE GRATIS pe pagina la jocuritable.com.

Lasa un comentariu aici despre acest joc: