Joc de poker pe calculator

Iti place pokerul, insa vrei si ceva amuzament? In cazul asta te sfatuim sa joci PokerStars, unde ai ocazia sa te distrezi pe cinste incercand sa obtii o mana cat mai mare de joc. Caracterele animate de pe carti iti vor fura zambete, iar modul de joc iti va placea cu siguranta.

Alege o miza intre una si cinci monede, apasand pe unul din butoanele "bet 1, bet 2," etc.), dupa care apasa pe butonul deal pentru a primi cartile. Alege-le pe cele care doresti sa le pastrezi, dupa care apasa din nou butonul deal. Cartile pe care nu le-ai selectat vor fi schimbate, dupa aceea analizandu-ti mana, jocul iti va oferi sansa de a-ti multiplica castigul.

Trebuie sa ghicesti ce culoare va avea urmatorea carte din pachet pentru a-ti dubla suma, sau, daca te consideri norocos la pocher sau chiar si la ruleta, iti poti incerca sansele la a ghici fix tipul cartii (inima rosie, spada, romb, trefla), astfel ca ai sansa sa-ti multiplici de patru ori castigurile.

Descopera Poker Star! Este exact ca la reclama de la tv numai ca aici joci fara sa platesti, mult noroc si distractie tare.

Joaca table gratis

Recomanda pe Facebook: Recomanda pe GOOGLE:

Vezi care este CEL MAI GREU JOC DIN LUME la www.jocuri.de

Intra si JOACA TABLE GRATIS pe pagina la jocuritable.com.

Lasa un comentariu aici despre acest joc: