Jocul blackjack este jocul 21

Ce poate fi mai relaxant si ina celasi timp mai antrenant decat un joc de blackjack intr-un cazinou online elegant? Daca din diferite motive nu va permiteti sa jucati intr-o astfel de locatie, va puteti bucura de aceeasi experienta jucat BlackJack Las Vegas chiar aici.

Odata ce ati ales miza pe care doriti sa o pariati apasand pe unul din butoanele “plus” sau “minus”, sunteti gata sa incepeti jocul de blackjack. Ca si in casinourile reale, scopul este sa obtineti o suma a cartilor cat mai aproape de numarul 21. Este important sa nu depasiti acest numar, deoarece veti pierde instantaneu suma de bani castigata.

Dealerul o sa va ofere pentru inceput doua carti, iar in functie de suma acestora puteti alege intre a mai cere inca o carte, de a ramane doar cu cele 2 carti, sau de a mai cere inca o carte si in plus de asta, dublarea sumei pariate. Odata ce ati ramas la un anumit numar de carti, in cazul in care suma lor nu depaseste 21, dealerul va intra si el in joc, punand carti jos, incercand sa depaseasca suma dumneavoastra. In cazul in care v-ati apropiat de 21 mai mult decat dealeru ati castigat! Este atat de simplu sa joci BlackJack; in plus jucand pe bani virtuali nu ai nimic de pierdut.

Un joc de BlackJack online care se joaca pe bani virtuali si simuleaza exact atmosfera din marele cazinouri din Las Vegas.

Joaca table gratis

Recomanda pe Facebook: Recomanda pe GOOGLE:

Vezi care este CEL MAI GREU JOC DIN LUME la www.jocuri.de

Intra si JOACA TABLE GRATIS pe pagina la jocuritable.com.

Lasa un comentariu aici despre acest joc: