Linie castigatoare la aparate de noroc sloturi

Jocul cu sloturi gratis pe internet a devenit atat de popular incat si animalutele din jungla au inceput sa-l joace chiar daca el nu sunt asa de norocoase la casino. In cadrul acestui joc de sloturi ai ocazia sa castigi prin mai multe combinatii, atat pe orizontala si verticala, cat si pe diagonala. In functie de numarul de linii pe care il alegi si suma pariata, ai mai multe sanse sa castigi mai mult cu fiecare combinatie.

Pentru a vedea care combinatii sunt castigatoare, pozitioneaza cursorul mouselui in coltul din stanga jos, deasupra butonului Play Table, si in locul ecranului ce afiseaza sloturile, va aparea un tabel cu combinatii, si de asemenea valoarea fiecareia.

Ai fost extrem de aproape de o combinatie insa un animalut nu a picat unde trebuia? Ai ocazia sa il schimbi cu un altul ales de aparat la intampalre, prin apasarea butonului "Use a pluck" din partea dreapta.

Numele este lung dar timpul in care te poti imbogati foarte scurt, depinde doar daca prinzi animalele potrivite pe verticala sau orizontala.

Joaca table gratis

Recomanda pe Facebook: Recomanda pe GOOGLE:

Vezi care este CEL MAI GREU JOC DIN LUME la www.jocuri.de

Intra si JOACA TABLE GRATIS pe pagina la jocuritable.com.

Lasa un comentariu aici despre acest joc: