Joc frumos de pocher

Prietenii te invidiaza pentru talentul la poker? Atunci este cazul sa incerci si ceva putin mai diferit, care sa-tim stimuleze abilitatile de joc. Carraibean Poker reprezinta un joc in care scopul principal este sa obtii o mana mai mare decat a adversarului, urmand nu doar sa castigi miza pusa la bataie, ci si o suma multiplu al mizei, in functie de mana realizata.

Chiar daca la inceput pare dificil, este defapt foarte logic si antrenant. Pune o miza la bataie, apasand pe jetoanele din partea de jos. Odata aleasa suma, apasa butonul deal, pentru a primi cartile. Aici apare partea diferita, deoarece nu poti schimba cartile, ci in functie de noroc, va trebui sa te multumesti cu cele primite in prima mana.

Daca ai obtinut o mana mai mare decat a dealerului, ai trecut de prima etapa. In functie de mana obtinuta, urmareste tabelul din partea stanga si vezi cat ai castigat peste miza pusa de tine.

Si pentru ca le avem pe toate am scos un joculet de poker pe calculator pentru profesionisti, pentru cei care nu se pierd atunci cand pierd bani.

Joaca table gratis

Recomanda pe Facebook: Recomanda pe GOOGLE:

Vezi care este CEL MAI GREU JOC DIN LUME la www.jocuri.de

Intra si JOACA TABLE GRATIS pe pagina la jocuritable.com.

Lasa un comentariu aici despre acest joc: