Joc de poker bani sau la ce promotii sa joci

Joaca poker la aparate si in turnee la Party Poker

PROMOTII LA POKER PE BANI

VIP & Recompense Partypoker.com prezinta noua promotie de recompense, dedicata membrilor VIP. Acestia sunt invitati sa participe la jocurile Partypoker, exclusive jucatorilor VIP.

Acumularea punctelor Party Points, rezultate din jocurile promotiei, reprezinta un pas inainte in devenirea de membru VIP, cat si principalul mod de castigare a unei recompense VIP. Recompensele Palladium, caci asa sunt numite, sunt disponibile membrilor Elite VIP si consta intr-o motocicleta Harley Davidson sau un automobil Lamborghini, la pret redus.

Jucatorii Palladium VIP beneficiaza de numeroase avantaje, printre care: exclusivitate in magazinul virtual PartyPoints, promotii VIP, serviciu concierge( pentru membrii Elite), cat si gratuitate la retrageri si 50% rakeback.

Recompensele Palladium

- Exclusivitate in magazinul virtual Party Points, de la Partypoker.com
- Bonusuri in bani reali
- Niveluri noi si 50% rakeback la mesele Partypoker
- Token-uri in turneu si bonusuri suplimentare.

Spune-unui-prieten

Un nou venit in echipa de jucatori Partypoker este intotdeauna intampinat cu caldura si generozitate. Astfel, a luat nastere promotia Spune-unui-prieten, cu care Partypoker.com rasplateste atat jucatorul nou venit, cat si membrul care a trimis invitatia.

Recompensa pentru membrii care lanseaza invitatia si reusesc sa aduca nou veniti poate ajunge pana la 100$.

La fiecare 60 de puncte Party Points obtinute de noul venit, atat membrul Partypoker, cat si invitatul sau, vor primi cate 10$, suma care se poate transforma intr-un bonus de pana la 100$.

La primirea invitatiei, jucatorului nu-i ramane decat sa se inregistreze si sa efectueze o depunere, prin folosirea codului bonus specific promotiei. Numarul invitatiilor trimise nu este unul limitat, ci dimpotriva: cu cat mai multi prieteni invitati, cu atat si suma din cont va creste.

Bonusul de bun venit

Promotia Bonusul de bun venit, de la Partypoker.com, este dedicata noilor veniti care participa la jocurile pe bani reali. Bonusul poate ajunge pana la 500$ si poate fi obtinut prin simpla descarcare a software-ului, inregistrarea unui cont pe bani reali si realizarea unui depozit la Partypoker.com.

Suma bonusului difera in functie de suma depusa si este oferita in 10 parti. De asemenea, obtinerea bonusului de bun venit depinde si de valuta folosita la depunere. Astfel:

- Dolarii americari si canadieni: presupun o crestere a valorii bonusului de pana la 6 ori;
- Euro: cer o crestere a valorii bonusului in puncte de pana la 8 ori;
- Lira sterlina: cresterea valorii punctelor bonus Party Points de pana la 9 ori.

Inscrierea la Partypoker.com ofera noului venit un bonus de pana la 500$//? si consta in obtinerea de puncte Party Points prin participarea la jocurile pe bani reali.

Turnee freeroll de 100.000$

Incepatorii jocului de poker au acum motive de bucurie: Partypoker.com organizeaza turnee freeroll, in care participarea este gratuita si in care se pot castiga premii in bani.

Nu numai ca turneele freeroll aduc fonduri de premiere de pana la 20.000$ saptamanal, respectiv 100.000$ lunar, dar, in acelasi timp, dau ocazia noilor jucatori de a-si imbunatati modul de joc.

Mai mult, in fiecare zi de sambata, incepand cu 14:00 ET, este organizat turneul $1,5K New Player Freeroll, cu jocuri No limit Hold'em, care permite un numar de pana la 5.000 de jucatori. Acces la turneul freeroll au doar persoanele care au realizat un prim depozit inainte cu 60 de zile.

1,5 K Freeroll

Partypoker.com organizeaza saptamanal turneul 1,5K New Player Freeroll, fiind unul dintre cele mai asteptate turnee in randul noilor jucatori inscrisi. Inscrierea poate fi realizata prin accesarea sectiunii "Freeroll-uri", urmatoarea sectiune accesata fiind cea cu " $1.500 New Player Freeroll". Dupa ce primii pasi au fost realizati, jucatorului nu ii ramane decat sa dea clic pe "Inscriere".

Prima depunere realizata inainte cu 60 de zile inaintea inceperii turneului cu jocuri No limit Hold'em Poker, garanteaza inscrierea in $1.500 New Player Freeroll, primilor 5.000 de jucatori admisi.

Ora inceperii turneului este ora 14:00 si poate fi gasit la Partypoker.com in fiecare sambata.

Bad Beat Jackpot

Promotia Bad Beat Jackpot se anunta a fi una de exceptie, cu un jackpot progresiv, din ora in ora. Jackpot-ul creste cu 1.000$ pe ora, ceea ce inseamna 50 de centi prin fiecare mana taxata jucata la una din cele peste 100 de mese Bad Beat Jackpot, cu bani reali.

Din totalul sumei, 20% va fi distribuit pentru urmatorul jackpot, in timp ce 10% vor fi folositi in scopul taxei de administrare. La Partypoker, jucatorii care pierd la o mana cu carti bune, primesc 50% din jackpot( Bad Beat), iar castigatorul primeste 25%. Restul de 25% va fi distribuit restului de jucatori participanti la mana.

In cazul in care doua maini reusesc sa se califice pentru jackpot, castigatoare va fi prima mana, dupa cronometraj. Atat jucatorul care are parte de Bad Beat, cat si castigatorul, necesita o mana formata din carti cu fata in jos, in scopul de a fi apoi dezvaluite.

Flat Fee STT

Flat Fee STT, de la Partypoker.com este promotia mult visata de toti jucatorii. Flat Fee STT este ideala pentru membrii Partypoker care isi doreau o reducere la intrarea intr-un joc pe bani reali.

Partypoker a tinut cont de dorintele jucatorilor activi si a venit cu o oferta incredibila. Asadar, taxa de intrare de 200$, ceruta la turneele cu o singura masa, este inlocuita de noua taxa fixa, de doar 10$!

Fiind fixa, noua taxa ramane neschimbata, chiar daca mizele jucatorilor sunt unele mici sau mari. In plus, Partypoker.com a pregatit o serie de turnee STT, in care jucatorii pot participa pe taxe de inscriere de pana la 5.000$. Totul, cu doar 10$!

Cu Partypoker.com, se economiseste si se castiga!

Steps Challenge

Steps Challenge este promotia dedicata jucatorilor din turneele Sit & Go. Turneul contine 6 niveluri de cucerit, iar castigatorii primului, al doilea si cel de-al treilea nivel pot inainta fara probleme in clasament. In functie de nivelul la care s-a ajuns, exista posibilitatea de a-l repeta sau chiar de a inainta cat mai aproape de final.

Cele 6 niveluri Steps Challenge contin cate un turneu Sit & Go de 10 maini no-limit si sunt la dispozitia jucatorului Partypoker.com 24/7. Startul nivelurilor va fi dat in momentul in care toate cele 10 locuri admise vor fi ocupate de jucatori.

$30K Guaranteed Super Weekdays

Cu un buy-in de doar 99$, Guaranteed Super Weekdays se asteapta a fi un eveniment unde distractia si castigurile oferite vor fi principala atractie. De luni pana joi, jucatorii Partypoker.com sunt asteptati sa se inscrie si sa participe la turneul $30K Guaranteed Super Weekdays, de la 15:00 ET. Jocul este No-Limit Hold'em, iar fondul total de premiere este acordat in functie de fiecare taxa de intrare la unul din evenimentele Super Weekday.