Poker romanesc (Bucuresti) pe calculator

Va invitam sa jucati tipul clasic de jocuri noi si poker electronice, in care scopul nu este acela de a avea o mana mai mare decat a adversarului, ci doar de a obtine o mana cat mai mare, pentru a castiga o miza cat mai mare. La o scurta analiza avem un ecran unde ne sunt afisate informatiile despre joc, cele 5 carti de joc, in partea din dreapta jos un buton pentru cresterea sau miscorarea mizei, un buton pentru ajutor, iar in centru jos un buton pentru pornirea jocului.

Principalul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa setati miza pe care doriti sa jucati; observati ca odata cu cresterea mizei sau scaderea acesteia, cresc sau scad si sumele pe care le puteti castiga daca obtineti anumite maini. Spre exemplu, daca pariati 10 puncte de joc, veti obtine 10.000 de puncte pentru o chinta roiala, 500 de puncte pentru chinta simpla, 90 de puncte pentru Full, si asa mai departe.

Cand incepeti jocul, aveti la dispozitie 100 de puncte, astfel ca aveti grija cat de mult pariati, deoarece in cazul in care nu castigati, aveti ocazia sa ramaneti foarte repede fara puncte de joc. Odata setata miza, apasati butonul “deal” pentru a primii prima mana de 5 carti. Alegeti cartile pe care doriti sa le pastreati din mana initiala, dupa care apasati butonul “Deal” pentru a le schimba pe celelalte. In functie de rezultatul obtinut, puteti castiga sau pierde puncte de joc.

In momentul in care ati castigat puncte de joc datorita mainii obtinute, puteti alege sa va dublati suma castigata prin jocul de noroc: trebuie sa ghiciti ce culoare va avea urmatoarea carte extrasa din pachet. Atentie! Daca ati gresit culoarea cartii, veti pierde toate punctele castigate. Jocul nu are un sfarsit, atat timp cat dispuneti de puncte de joc.

Cei mai mari si versati jucatori de poker sunt romanii nostri, joaca exact ca cei puternici aici si blufeaza cat pot.

Joaca table gratis

Recomanda pe Facebook: Recomanda pe GOOGLE:

Vezi care este CEL MAI GREU JOC DIN LUME la www.jocuri.de

Intra si JOACA TABLE GRATIS pe pagina la jocuritable.com.

Lasa un comentariu aici despre acest joc: