Primeste bonus gratis la remi


Promotii si bonusuri la jocurile de remi pe bani

Jocurile de remi atrag din ce in ce mai multi jucatori pe site-urile online. Jocul de carti nu implica un grad ridicat de dificultate si poate fi jucat de la 2 pana la 6 jucatori. Scopul jocului este formarea de suite si terte, prin extragerea si decartarea cartilor. Jucatorul care reuseste sa formeze formatii de carti, sau sa scape de carti, este declarat castigator.

La Remiroyal, jucatorul poate alege acum sa participe la jocurile online valabile. Acestia pot participa prin ocuparea unui loc la una din Camerele de remi traditional, cat si la Turneele jucate pe bani reali.

Jocuri ca Remi51, Gin Remi, Rummikub, cat si Remi40 pot fi gasite zilnic in promotiile dedicate atat jucatorilor noi, cat si celor deja activi la Remiroyal.

La Remiroyal, noii jucatori sunt intampinati cu oferte care mai de care mai tentante si mai irezistibile. Astfel, au luat nastere ofertele cu care sunt primiti jucatorii inregistrati pentru prima data pe Remiroyal.

Promotiile vin in ajutorul incepatorilor, incurajandu-i si motivandu-i sa mearga mai departe si sa isi testeze abilitatile de jucatori. Iata si promotiile desfasurate atat zilnic, cat si saptamanal:

Bonus fara depunere

In aceasta luna, Remiroyal a pregatit un bonus surpriza, pentru noii jucatori inregistrati. Astfel, accesand software-ul RummyRoyal si descarcandu-l gratis, acestia pot urmari pasii necesari, ceruti pentru primirea bonusului.

Dupa completarea informatiilor necesare, jucatorul va trebui sa foloseasca codul bonusului: 5EUROBONUS. Tot ce ramane de facut este primirea bonusului in contul RummyRoyal, in valoare de 5?. Totul, fara nici o depunere necesara.

O data primit bonusul, jucatorii pot incepe sa participe la mesele de joc destinate incepatorilor, si anume, "Welcome Table". Pot fi recunoscute foarte usor, datorita simbolului W aplicat la fiecare din mese, cat si culorii mov specifice.

In lobby este acordat si cadoul gratuit, oferit dupa primirea bonusului.

Bonus de Bun venit de pana la 200?

O alta surpriza cu care Remiroyal isi intampina jucatorii noi inscrisi este Bonusul De Bun Venit, bonus care ajunge pana la 200 Euro. Dupa descarcarea software-ului RummyRoyal si inregistrarea unui cont, jucatorul poate efectua o prima depunere, de minim 10$, pana la 200$.

O prima depunere ofera sansa participarii la una din mesele de incepatori "$100 Jackpot", recunoscute prin simbolul B si culoarea mov prin care se caracterizeaza, unde jucatorul poate concura si cu mize mici, alaturi de restul noilor jucatori.

In plus, fiecare dolar din taxa ceruta aduce cate 1 Punct Bonus. La fiecare 20 de Puncte Bonus acumulate, jucatorul va putea retrage suma adunata in cont remi.

Turnee pentru noii depunatori

Turneele pentru noii depunatori fac si ele parte din ofertele promotionale oferite de Remiroyal. Ocuparea unui loc la Turneele cu mai multe mese, pe bani reali, aduce noilor depunatori un inceput profitabil.

Jucatorii care au efectuat o prima depunere, de minim 10$, pot participa la Turneele Freeroll pentru Incepatori, special dedicate acestora. Participarea la una din Mesele Incepatorilor nu poate fi decat una din cele mai bune decizii luate.

Turneele pentru noii depunatori pot fi gasite la mesele mov, inscriptionate cu simbolul B. Aici, noii depunatori pot incepe jocul pe bani reali.